Šilumos siurblys oras-oras – įrenginys, kuris naudodamas aplinkoje esančią šiluminę energiją ją sukaupia ir perduodą į patalpas. Tai – inovatyvus, ekologiškas ir tuo pačiu ekonomiškas namų bei kitų patalpų apšildymo būdas plačiai naudojamas Vakarų pasaulyje, vis dažniau montuojamas ir lietuvių namuose.

Šilumos siurblių oras-oras privalumai

Šilumos siurbliai atsiliepimai – patys geriausi ir tai dažniausiai paskatina žmones rinktis šio tipo sistemą savo namuose. Žinoma, labiausiai džiugina maža išlaikymo kaina. Vertinama, kad ir pati šilumos siurbliai kaina nėra didelė, o įvertinus tai, kad jie Jums tarnaus dešimtimis metų ir jų išlaikymas beveik nieko nekainuos – galiausiai įranga labai greitai atsiperka.

Žinoma, patogu ir tai, kad montuojant šio tipo įrangą nėra reikalingi jokie žemės kasimo darbai, tad pakeisti seną namų apšildymo sistemą nauja – paprasta ir pigu. Papildomai pastebima, kad įranga neužima daug vietos, tad montuota net ir prie gana mažos kvadratūros namų – atrodo puikiai. Kaip jau minėjome, tai yra ekologiška namų apšildymo sistema (neišskiriamas CO2), tad saugote gamtą ir tuo pačiu save.  Vasaros metu Cooper and Hunter, VIVAX šilumos siurbliai naudojami kaip oro kondicionavimo sistemos, tad jie – ypač funkcionalūs ir reikalingi visais metų laikais.

Šilumos siurblio pasirinkimas

Šilumos siurblys Šiauliai pasirenkamas įvertinus daugelį svarbių niuansų. Žinoma, geriausia yra pasitarti su pardavėjais, kurie įvertinus tam tikrus niuansus patars, kurie VIVAX, Cooper and Hunter šilumos siurbliai arba kito gamintojo gaminiai Jums labiausiai tinka. Ieškodami tinkamiausio turite įvertinti pastato, kuris bus apšildomas, plotą, taip pat, energijos poreikį, galiausiai, pačios įrangos savybes, kurios detaliai aprašomos internetiniuose puslapiuose.

Šilumos siurbliai Šiauliuose – ypač dažnas pasirinkimas, kadangi Geležinės lapės miesto gyventojai vis dažniau renkasi komfortą, kuris kainuoja pigiai.